Gelnagels

Iedereen wil graag nette en verzorgde voeten hebben waarmee we onbezorgd in open schoenen kunnen stappen. Dit is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door beschadigingen en schimmels aan de nagel kunnen de teennagels er ontsierlijk uitzien. De gel waar ik mee werk, LCN Wilde pedique silver +, is een correctie methode en hiermee heeft u de mogelijkheid om dit probleem op te lossen. Het is een professioneel concept waarmee beschadigde, hoorn- of schimmelnagels gecorrigeerd kunnen worden.

Met Wilde pedique kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk gecorrigeerd worden door middel van een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel. Deze speciaal ontwikkelde gel corrigeert het probleem, indien de nagel deels is afgebroken of dusdanig is aangetast dat er geen normale gezonde nagel zichtbaar is. Deze gel wordt op geen enkele wijze als storend ervaren op de nagel en ziet er heel natuurlijk uit. De methode werkt cosmetisch corrigerend en is tevens behandelend voor de schimmel in de nagel. De anti-mycotisch (schimmelwerend) werkzame stof in de gel zal ondersteund werken.

Wilde Pedique silver + kan gecombineerd worden met de bekende trendy ‘French’ look. Hier zal de nagel cosmetisch worden verfraaid met een zachte naturel tint met een wit randje. Ook is het mogelijk om de ‘French’ look als losse behandeling te ondergaan.

Nabehandeling

Het spreekt vanzelf dat de gel samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. Onder normale omstandigheden zal dit na verloop van enkele maanden zijn. De mogelijkheid bestaat dan om de uitgevoerde correctie bij te werken.

Deze methode is ook zéér geschikt voor mannen met een schimmel- en traumanagel.