Over Voetenteen

Mijn naam is Marian Meiling. Ik ben gediplomeerd pedicure en lid van Provoet de brancheorganisatie voor pedicures. Voor dit lidmaatschap is het behalen van een erkend diploma een vereiste.

Mijn praktijk aan huis is op de begane grond, rolstoeltoegankelijk en heeft een eigen ingang. Er is ook voldoende parkeergelegenheid.

In de salon heb ik een rustige en gezellige sfeer, waar ik de tijd neem om u voeten te behandelen. Naast een stukje persoonlijke aandacht en vakkundige verzorging van de voeten, is het contact met de mens hierachter inspirerend voor mijn werk als pedicure. Ik vind het fijn als mijn cliƫnten de behandeling als prettig ervaren en weer met een goed gevoel in de schoenen stappen. Als professionele pedicure werk ik met moderne technieken. De frees is watergekoeld, dit heet nattechniek. Deze wijze van werken wordt door cliƫnten als prettig ervaren. Met een goede en regelmatige verzorging van uw voeten kunt u problemen voorkomen. Ik neem graag de tijd om u daarbij te helpen.

Op deze website staat alle informatie die u nodig heeft om weer met beide benen op de grond te komen staan. Als u nog vragen heeft kunt u mij bellen of een mail sturen.

Graag tot ziens,

Marian Meiling